Algemene informatie afspraken

Voor het spreekuur moet u altijd een afspraak maken. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen waarom u een afspraak wilt maken. Dit is om in te schatten hoe snel u gezien moet worden, bij wie en of uw vraag misschien telefonisch beantwoord kan worden. Een consult duurt 15 minuten. Dat is voldoende tijd voor 1 normale klacht of 2 kleine klachten. Lukt het niet binnen die tijd, dan maakt de huisarts een vervolgafspraak met u. U kunt ook online een afspraak maken via het patiënten portaal; ga daarvoor naar de pagina over online diensten.

Spreekuren van de huisartsen:

Mw. Selles: maandag, woensdag en donderdag
Mw. Knol: dinsdag, donderdag en vrijdag
Mw. Alphenaar: maandag, woensdag en vrijdag
Mw. van den Heuvel: dinsdag, donderdag en vrijdag

Telefonisch een afspraak maken

U kunt telefonisch een afspraak maken op werkdagen van 8.00-10.30 en van 11.00-12.00. Onze assistenten zijn bereikbaar op nummer: 030-2642636.

Online een afspraak maken

U kunt ook online aan afspraak maken bij uw eigen huisarts. Dit kunt u doen door middel van de knop hier onder.

Stel een vraag

Heeft u een vraag waarvoor u niet perse op het spreekuur hoeft te komen, kunt u door middel van de knop hieronder ook een vraag stellen aan uw huisarts of een andere medewerker van de onze praktijk. Het eConsult gebruikt u voor een korte medische vraag die niet urgent of spoedeisend is. U krijgt binnen 3 dagen bericht terug. U kunt in de middag ook worden teruggebeld door de assistente voor vragen en uitslagen.

Huisbezoek aanvragen

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u thuis bezoeken. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar de praktijk te komen. Als u graag wil dat de huisarts dezelfde dag nog langs komt kunt u het beste zo vroeg mogelijk op de ochtend bellen. In overleg met de assistentes wordt dan gekeken of uw huisarts bij u langs komt

Telefonisch spreekuur

Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur. Hiervoor maakt u ook een afspraak. De huisarts belt u dan terug op het door u doorgegeven nummer.

Tijdig afzeggen van een afspraak

Indien het niet lukt om op de gemaakte afspraak bij de huisarts of praktijkondersteuner te komen, verzoeken wij u dit tijdig door te geven. U kunt daarvoor ons nummer bellen en kiezen voor optie 3. U kunt dan een bericht inspreken. U hoeft dus niet te wachten aan de telefoon om de afspraak af te zeggen. Als u de afspraak niet afzegt kunt u een waarschuwing of een rekening krijgen. Deze rekening wordt niet vergoed door de verzekeraar.