Visie

Wij zijn een huisartsenpraktijk in Overvecht-Zuid met enthousiaste huisartsen en medewerkers, die zich erg betrokken voelen bij onze patiënten. U kunt met al uw klachten, zorgen en vragen bij ons terecht, waarbij we samen met u kijken wat er nodig is om u verder te helpen.
We vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Daarom zijn we op werkdagen van 8 tot 17 te bereiken, waarbij de telefoon soms wel wordt opgenomen door een externe assistent. Ook bieden we de mogelijkheid via de website en via een gratis app medicatie aan te vragen, afspraken te maken en vragen te stellen.

Het werken in een praktijk met deze populatie (achterstandswijk) vergt wel veel van de organisatie en samenwerking met andere hulpverleners wordt steeds belangrijker. De vraag naar zorg neemt verder toe en dat zet druk op de praktijk. In Overvecht werken we met het concept “krachtige basiszorg” waarbij we nauw samenwerken met andere hulpverleners in de wijk zoals specialisten, fysiotherapeuten en de Buurtteams. Dit is nodig om de patiënten en medewerkers gezond te houden. Voor meer informatie over Krachtige Basiszorg vindt u hier.

Wilt u nog meer weten over de praktijk en de wijk kunt u ook ons jaarverslag lezen. Dit kan door middel van de knop hieronder