Huisartsenpraktijk
de Neckar
Mw. Knol, mw. Selles en mw. Van den Heuvel, huisartsen

Huisartsenpraktijk

de Neckar

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze praktijk

Wij zijn een huisartsenpraktijk in de wijk Overvecht in Utrecht met enthousiaste huisartsen en medewerkers, die zich erg betrokken voelen bij onze patiënten. U kunt met al uw klachten, zorgen en vragen bij ons terecht, waarbij we samen met u kijken wat er nodig is om u verder te helpen. We zijn de hele dag telefonisch bereikbaar en bovendien kunt u 24 uur per dag via onze website of een app medicatie aanvragen, afspraken maken en vragen stellen.

Huisartsenpraktijk de Neckar | Martine Selles en Judie Knol

Wie zijn wij?

Gezondheidsnieuws

Praktijknieuws

Per 1 maart 2020 komt er een huisarts in opleiding in onze praktijk werken, Pieter Raps. Hij blijft een jaar bij ons en zal patienten zien onder supervisie van de huisartsen. We vinden het heel leuk dat hij bij ons dit mooie vak komt leren.

Op 1 januari 2020 is dr. Esther van den Heuvel in de maatschap toegetreden als praktijkhouder. Ze werkt al in onze praktijk sinds januari 2019.

In november 2019 is onze oud-collega Ingrid Rose overleden. Ze heeft lang bij ons in de praktijk gewerkt als doktersassistente tot haar pensioen in 2015. Ze was een bijzondere persoonlijkheid met hart voor de praktijk en de patienten.