Huisartsenpraktijk
de Neckar
Mw. Knol, Mw. Selles en dhr. Van Soest, huisartsen

Huisartsenpraktijk

de Neckar

Hoe kunnen wij u helpen?

Over ons

Wij zijn een huisartsenpraktijk in Overvecht-Zuid met enthousiaste huisartsen en medewerkers, die zich erg betrokken voelen bij onze patiënten. U kunt met al uw klachten, zorgen en vragen bij ons terecht, waarbij we samen met u kijken wat er nodig is om u verder te helpen. We zijn de hele dag telefonisch bereikbaar en bovendien kunt u 24 uur per dag via onze website of een app medicatie aanvragen, afspraken maken en vragen stellen.

UTRECHT-Huisartsen Martine Selles(l) en Judie Knol.Gezondheidscentrum de Neckar.Overvecht.

Wie zijn wij?

Gezondheidsnieuws

Praktijknieuws

Welkom op onze nieuwe website! Tegelijkertijd met deze website is ook onze digitale patiëntenomgeving gestart, een service om via een app op de telefoon of via de computer afspraken te maken bij de huisarts, medicatie te herhalen of een vraag te stellen aan de huisarts of assistenten. Op de website vindt u alle informatie hierover.

Op 1 januari 2018 is er een nieuwe huisarts in de maatschap gekomen, Judie Knol, voor velen inmiddels een bekend gezicht. Hierbij is de naam van de praktijk ook veranderd van “Selles en Van Soest” naar “Huisartsenpraktijk De Neckar”.

1 januari 2019 gaat Marc van Soest helaas met vervroegd pensioen. Hij zal een afscheidsreceptie geven om patiënten en collega’s de mogelijkheid te geven afscheid te nemen. U hoort hier uiteraard later dit jaar meer over.