Huisartsenpraktijk
de Neckar
Mw. Knol, mw. Selles en mw. Van den Heuvel, huisartsen 

In verband met het Coronavirus vragen we alle patiënten om altijd eerst telefonisch contact met ons op te nemen voor u naar de praktijk komt. Het is op dit moment helaas niet mogelijk om via de beveiligde patiëntenomgeving een afspraak te maken. Wel adviseren we u hiervan gebruik te maken voor niet-spoedeisende vragen of het herhalen van recepten.

 

de Neckar

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze praktijk

Wij zijn een huisartsenpraktijk in de wijk Overvecht in Utrecht met enthousiaste huisartsen en medewerkers, die zich erg betrokken voelen bij onze patiënten. U kunt met al uw klachten, zorgen en vragen bij ons terecht, waarbij we samen met u kijken wat er nodig is om u verder te helpen. We zijn de hele dag telefonisch bereikbaar en bovendien kunt u 24 uur per dag via onze website of een app medicatie aanvragen, afspraken maken en vragen stellen.

Huisartsenpraktijk de Neckar | Martine Selles en Judie Knol

Wie zijn wij?

Gezondheidsnieuws

Praktijknieuws

Huisarts in opleiding

Sinds 1 maart 2020 is er een huisarts-in-opleiding in onze praktijk werkzaam, Pieter Raps. Hij blijft een jaar bij ons en zal patiënten zien onder supervisie van de huisartsen. We vinden het heel leuk dat hij bij ons dit mooie vak komt leren.

Foto’s/bestanden sturen via de patiëntenomgeving

Het is mogelijk om via de patiëntenomgeving op een veilige manier foto’s of andere bestanden naar de praktijk te sturen. Denk aan een foto van een plekje op de huid of zelf gemeten bloedsuikers. Heel handig in deze corona-tijd, omdat u dan niet naar de praktijk hoeft te komen!