Huisartsenpraktijk
de Neckar
Mw. Knol, mw. Van den Heuvel en mw. Selles, huisartsen 

In verband met het Coronavirus vragen we alle patiënten om altijd eerst telefonisch contact met ons op te nemen voor u naar de praktijk komt. Het is op dit moment helaas niet mogelijk om via de beveiligde patiëntenomgeving een afspraak te maken. Wel adviseren we u hiervan gebruik te maken voor niet-spoedeisende vragen of het herhalen van recepten.

de Neckar

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze praktijk

Wij zijn een huisartsenpraktijk in de wijk Overvecht in Utrecht met enthousiaste huisartsen en medewerkers, die zich erg betrokken voelen bij onze patiënten. U kunt met al uw klachten, zorgen en vragen bij ons terecht, waarbij we samen met u kijken wat er nodig is om u verder te helpen. We zijn de hele dag telefonisch bereikbaar en bovendien kunt u 24 uur per dag via onze website of een app medicatie aanvragen, afspraken maken en vragen stellen.

neckar-20

Wie zijn wij?

Gezondheidsnieuws

Praktijknieuws

Vaccinatie met AstraZeneca vaccin

Vrijdag 2 april is er besloten opnieuw tijdelijk te stoppen met het vaccineren met AstraZeneca, maar dan alleen bij mensen onder de 60. Deze maatregel geldt tot woensdag 7 april en is bedoeld om nog verder uit te zoeken of het vaccin wel veilig is. Wie het vaccin al heeft gekregen hoeft zich nu geen zorgen te maken. Als de beschreven gevallen inderdaad bijwerkingen zijn van het vaccin, dan is het een heel erg zeldzame bijwerking. Het is nog steeds veiliger om gevaccineerd te zijn, want het risico op Corona is erg groot.

Heeft u nog vragen over de vaccinatie? U vindt meer informatie op www.coronavaccinatie.nl. Ook kunt u met vragen naar het landelijk publieksinformatienummer van de overheid: 0800 – 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur bereikbaar).Wilt u meer weten over vaccinatie tegen corona? In deze folder van de overheid wordt de vaccinatie uitgelegd. Ook kunt u deze video bekijken waarin dit in eenvoudige taal wordt uitgelegd. Of kijk op Thuisarts.nl voor betrouwbare informatie over de vaccinatie tegen corona.

Foto’s/bestanden sturen via de patiëntenomgeving

Het is mogelijk om via de patiëntenomgeving op een veilige manier foto’s of andere bestanden naar de praktijk te sturen. Denk aan een foto van een plekje op de huid of zelf gemeten bloedsuikers. Heel handig in deze corona-tijd, omdat u dan niet naar de praktijk hoeft te komen!