Huisartsenpraktijk
de Neckar
Mw. Knol, mw. Van den Heuvel en mw. Selles, huisartsen 

de Neckar

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze praktijk

Wij zijn een huisartsenpraktijk in de wijk Overvecht in Utrecht met enthousiaste huisartsen en medewerkers, die zich erg betrokken voelen bij onze patiënten. U kunt met al uw klachten, zorgen en vragen bij ons terecht, waarbij we samen met u kijken wat er nodig is om u verder te helpen.

U kunt ons bellen met vragen aan de assistente of om een afspraak te maken op het spreekuur van 8.00-10.30 en 11.00-12.00. Van 12.00-14.30 zijn we alleen bereikbaar voor spoed. Van 14.30-17.00 kunt u ons bellen voor uitslagen en dringende vragen.

Bovendien kunt u 24 uur per dag via onze website of een app op de telefoon medicatie aanvragen, vragen stellen, afspraken maken en uw dossier inzien.

whatsapp-image-2022-10-12-at-8.25.55-pm

Wie zijn wij?

Gezondheidsnieuws

Praktijknieuws

Wegens de drukte en de snelle groei van de praktijk zijn we tijdelijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen.

Doktersassistentes

Deze week heeft doktersassistente Sense helaas afscheid genomen van onze praktijk. Ze gaat werken op de huisartsenpost van Utrecht. De komende tijd komen er 2 nieuwe doktersassistentes bij ons werken: Sana Kadri begin 1 maart en Celine Veen komt ons team in mei versterken. Nieuwe gezichten dus voor onze patiënten!

 

Online inzage in uw dossier

Uw huisarts zet uw medische gegevens in haar of zijn computer. Bijvoorbeeld de adviezen die aan u zijn gegeven of uw medicijnen. U kunt deze medische gegevens ook zelf online lezen via het patiëntportaal van de huisarts. Of u kiest een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) en haalt uw dossier digitaal op door uw huisarts op te zoeken in de PGO, veilig in te loggen en uw gegevens te verzamelen. Op een PGO zijn behalve uw huisarts ook andere zorgverleners aangesloten, zoals GGZ instellingen, laboratoria, en straks ook ziekenhuizen.

Het voordeel van online inzage in uw dossier via het patiëntenportaal of een PGO is dat u zelf overzicht heeft over uw medische gegevens zoals uw medicatie, brieven van specialisten en uitslagen van onderzoek. Het is dan niet nodig de assistente te bellen om deze op te vragen. In het portaal kan de huisarts of assistente u bovendien berichten sturen of kunt u ons een vraag stellen op het moment dat het u uitkomt. Meer informatie vindt u op de website van OPEN of bekijk hier een filmpje met uitleg.

Hulp nodig bij digitale zorg?

Weet u hoe u veilig kunt e-mailen naar uw huisarts, zonder dat uw persoonsgegevens op straat terecht kunnen komen? Dan bent u niet de enige.

Mogelijk kunt u wat hulp gebruiken bij het inloggen en gebruiken van een Patientenportaal, een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) of OZOverbindzorg, die het contact met uw zorgverlener makkelijker maakt?

Wij zijn aangesloten bij de Helpdesk Digitale Zorg. Zij helpen u graag, kosteloos, met deze digitale vragen die niet-medisch inhoudelijk zijn. Ook als het gaat om gebruik maken van DigiD of de IRMA-app.

De Helpdesk Digitale Zorg is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9 tot 17 uur.

Telefoon: 085-1304575

Email: info@helpdeskdigitalezorg.nl

Website: www.helpdeskdigitalezorg.nl

Buiten kantoortijden heeft u de mogelijkheid de voicemail in te spreken; u wordt dan de eerstvolgende werkdag teruggebeld. Ook een e-mail wordt de eerstvolgende werkdag beantwoord.