Huisartsenpraktijk
de Neckar
Mw. Knol, mw. Van den Heuvel en mw. Selles, huisartsen 

In verband met het Coronavirus vragen we alle patiënten om altijd eerst telefonisch contact met ons op te nemen voor u naar de praktijk komt. Het is op dit moment helaas niet mogelijk om via de beveiligde patiëntenomgeving een afspraak te maken. Wel adviseren we u hiervan gebruik te maken voor niet-spoedeisende vragen of het herhalen van recepten.

de Neckar

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze praktijk

Wij zijn een huisartsenpraktijk in de wijk Overvecht in Utrecht met enthousiaste huisartsen en medewerkers, die zich erg betrokken voelen bij onze patiënten. U kunt met al uw klachten, zorgen en vragen bij ons terecht, waarbij we samen met u kijken wat er nodig is om u verder te helpen. We zijn de hele dag telefonisch bereikbaar en bovendien kunt u 24 uur per dag via onze website of een app medicatie aanvragen, afspraken maken en vragen stellen.

neckar-20

Wie zijn wij?

Gezondheidsnieuws

Praktijknieuws

Wegens snelle groei van de praktijk zijn we voorlopig gesloten voor nieuwe inschrijvingen.

Laat u vaccineren!

Van Corona kun je ernstig ziek worden, ook als je jong en gezond bent. Als de ziekte niet ernstig verloopt kun je toch langdurig vervelende klachten ervan houden. En je kunt andere mensen besmetten die er wel erg ziek van kunnen worden. Goede reden dus om je te laten vaccineren! En hoe meer mensen in Nederland gevaccineerd zijn, hoe kleiner de kans dat er straks weer strengere maatregelen komen om de verspreiding van Corona tegen te gaan. Wie zich nog niet heeft laten vaccineren kan dat in Overvecht laten doen:

Heeft u nog vragen over de vaccinatie? U vindt meer informatie op www.coronavaccinatie.nl. Ook kunt u met vragen naar het landelijk publieksinformatienummer van de overheid: 0800 – 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur bereikbaar).Wilt u meer weten over vaccinatie tegen corona? In deze folder van de overheid wordt de vaccinatie uitgelegd. Ook kunt u deze video bekijken waarin dit in eenvoudige taal wordt uitgelegd. Of kijk op Thuisarts.nl voor betrouwbare informatie over de vaccinatie tegen corona.