Huisartsenpraktijk
de Neckar
Mw. Knol en Mw. Selles, huisartsen

Huisartsenpraktijk

de Neckar

Hoe kunnen wij u helpen?

Over ons

Wij zijn een huisartsenpraktijk in Overvecht-Zuid met enthousiaste huisartsen en medewerkers, die zich erg betrokken voelen bij onze patiënten. U kunt met al uw klachten, zorgen en vragen bij ons terecht, waarbij we samen met u kijken wat er nodig is om u verder te helpen. We zijn de hele dag telefonisch bereikbaar en bovendien kunt u 24 uur per dag via onze website of een app medicatie aanvragen, afspraken maken en vragen stellen.

UTRECHT-Huisartsen Martine Selles(l) en Judie Knol.Gezondheidscentrum de Neckar.Overvecht.

Wie zijn wij?

Gezondheidsnieuws

Praktijknieuws

Op vrijdag 22 maart is de praktijk door een technisch probleem met de telefonie een tijd lang niet bereikbaar geweest. Onze excuses hiervoor en we hopen dat het u niet al teveel ongemak heeft gegeven.

Marc van Soest is op 1 januari met pensioen gegaan. Op 11 januari was zijn afscheidsreceptie en hebben veel patiënten geld gedoneerd voor een olifantenweeshuis in Kenia. De opbrengst was €1000,00 en van dit geld is de prakijk peetouder geworden van een wees-olifant genaamd “Godoma”. Meer hierover kunt u lezen op www.olifanten.org. Iedereen enorm bedankt hiervoor!

Marc van Soest wordt wegens de vele olifanten op zijn kamer ook wel “de olifantendokter” genoemd. Dit is een naam waar hij erg trots op is. Hier kunt u lezen waarom olifanten zo bijzonder zijn voor hem. Ook is er een reportage over hem gemaakt op Ustad, die u hier op YouTube terug kunt zien.

Martine Selles is in augustus en november te zien geweest op Ustad in het programma “De Collega’s”. In de eerste week van januari wordt het herhaald op RTV Utrecht en op internet is het terug te zien.