Online afspraak

I.v.m de corona crisis willen wij u vragen:

  • Neem altijd eerst telefonisch contact op met de praktijk. Kom niet naar de praktijk zonder afspraak
  • Bij klachten van koorts, hoesten, keelpijn, verkoudheid kunt u alleen een afspraak maken via de doktersassistente op het luchtwegspreekuur
  • Wij willen u vriendelijk verzoeken een mondkapje te dragen binnen het gezondheidscentrum.
  • Kom alleen of indien noodzakelijk met maximaal één begeleider naar het spreekuur. Onder noodzakelijk verstaan wij begeleiding van een minderjarige of een tolk om te vertalen

Een afspraak maken voor het spreekuur kunt u telefonisch regelen of online. Dit kan met de knop onderin. Voor elke afspraak wordt 10 minuten gereserveerd. Indien u denkt meer tijd nodig te hebben (bijvoorbeeld bij meerdere klachten, meerdere vragen, kleine chirurgische ingrepen, gesprekken en dergelijke), kunt u dit kenbaar maken bij het maken van de afspraak aan de assistente zodat er een dubbele afspraak ingepland kan worden. Het is prettig wanneer u de reden waarom u een afspraak maakt erbij noemt.

Wilt u een afspraak wijzigen of afzeggen?

Dit is mogelijk tot 24 uur van te voren. Om het aantal niet-nagekomen afspraken terug te dringen, hanteren wij een wegblijftarief (conform de richtlijnen van onze beroepsgroep). Dit wegblijftarief (€ 15 per 10 minuten afspraak) zal bij u in rekening worden gebracht en wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Het telefonisch spreekuur is van 14.00 tot 15.00u. U belt hiervoor het algemene nummer van de praktijk: 030-2642630. De assistente zal u zo nodig doorverbinden met de huisarts of physician assistent.

Huisartsenpraktijk Baptiste Utrecht