Welkom bij huisartsenpraktijk Bode

Patiëntenportaal

Nieuws

Wij hebben momenteel ons maximaal aantal patiënten bereikt. Wij zijn daarom tijdelijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen. Is uw partner al ingeschreven in de praktijk? Neem dan contact op met de doktersassistente.

nieuwe medewerkers!

Marieke van der Gun en Amal Mahamed volgen beiden de opleiding tot doktersassistente en zijn onlangs hun stage gestart binnen de praktijk. Welkom!

De coronamaatregelen zijn landelijk versoepeld maar wij vragen u nog steeds:

  • Bij klachten van koorts, hoesten, keelpijn, verkoudheid kunt u alleen een afspraak maken via de doktersassistente op het luchtwegspreekuur
  • Kom niet naar de praktijk zonder afspraak.
  • U bent niet meer verplicht om een mondkapje te dragen binnen het gezondheidscentrum. Het staat u uiteraard vrij om dit wel te doen.
  • Wij vragen u nog wel waar mogelijk 1,5 meter afstand te bewaren.
  • Kom alleen of indien noodzakelijk met maximaal één begeleider naar het spreekuur. Onder noodzakelijk verstaan wij begeleiding van een minderjarige of een tolk om te vertalen.

Dank voor uw medewerking.

nhg_logo_cymc

NHG praktijkaccreditatie

De praktijk draagt sinds 2012 dit keurmerk. Een NHG (Nederlands Huisartsgenootschap) accreditatie wordt jaarlijks uitgevoerd en door een onafhankelijke organisatie gedaan die de praktijk toetst op het gebied van geboden kwaliteit van zorg, praktijkvoering en of er gericht gewerkt wordt aan kwaliteitsverbetering. Ook de mening van de patiënt wordt daarin betrokken.   

Wie zijn wij?

Laatste gezondheidsnieuws

spiraal-speeltje