Welkom bij huisartsenpraktijk Bode

Patiëntenportaal

Praktijknieuws

Nieuwe doktersassistente

Amal Mahamed is gestopt als doktersassistente wegens het starten van een nieuwe opleiding.

We zijn blij om te kunnen melden dat we al een nieuwe doktersassistente hebben gevonden. Ilham El Allali is haar naam en ze is deze week begonnen. Haar werkdagen zijn: woensdag-donderdag (om de week) en vrijdag. We heten haar van harte welkom!

LET OP! Nieuw telefoonnummer

Ons nieuwe telefoonnummer is:

030-2642640

U kunt ons via het oude nummer niet meer aan de telefoon krijgen.

Belt u ons nieuwe telefoonnummer dan volgt er een keuzemenu zoals u dat van ons gewend bent. Luistert u alstublieft goed naar het keuzemenu. Dit zorgt ervoor dat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Als wij gesloten zijn of pauze hebben dan kunt u:

  1. Een herhaalrecept aanvragen via het keuzemenu of online op deze site. Ga hiervoor naar het tabblad ‘onze diensten’ en kies ‘herhaalrecept’
  2. Online een afspraak maken. Ga hiervoor naar het tabblad ‘onze diensten’ en kies ‘afspraak maken’

(tijdelijke) patiëntenstop

Wij hebben momenteel ons maximaal aantal patiënten bereikt. Wij zijn daarom tijdelijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen. Is uw partner al ingeschreven in de praktijk? Neem dan contact op met de doktersassistente.

Toestemming delen medische gegevens

Zorgaanbieders kunnen informatie over jouw gezondheid elektronisch met elkaar delen. Het delen van jouw medische gegevens mag trouwens alleen als dat nodig is voor jouw behandeling. Én dat mag alleen als jij daar vooraf toestemming voor hebt gegeven. Dat heet ‘opt-in’. Wil je niet dat jouw gegevens gedeeld worden? Geef dan in jouw toestemming ‘NEE’ aan. Dat heet ‘opt-out’. Je moet voor iedere zorgaanbieder zelf toestemming geven. Via Volgjezorg kun je toestemming regelen voor jouw huisarts en apotheken.

nhg_logo_cymc

NHG praktijkaccreditatie

De praktijk draagt sinds 2012 dit keurmerk. Een NHG (Nederlands Huisartsgenootschap) accreditatie wordt jaarlijks uitgevoerd en door een onafhankelijke organisatie gedaan die de praktijk toetst op het gebied van geboden kwaliteit van zorg, praktijkvoering en of er gericht gewerkt wordt aan kwaliteitsverbetering. Ook de mening van de patiënt wordt daarin betrokken.   

Wie zijn wij?

Laatste gezondheidsnieuws

spiraal-speeltje