Welkom bij huisartsenpraktijk Bode

Patiëntenportaal

Nieuws

Zwangerschapsverlof. Dokter Bode is in verwachting van haar 2e kindje. Ze is met zwangerschapsverlof van januari t/m april 2022 en zal die periode vervangen worden door de huisartsen, Mw. te Kaat en Mw. Low.

I.v.m. de oplopende corona besmettingen en de weer aangescherpte maatregelen vanuit de overheid willen wij u opnieuw vragen:

  • Bij klachten van koorts, hoesten, keelpijn, verkoudheid kunt u alleen een afspraak maken via de doktersassistente op het luchtwegspreekuur
  • Kom niet naar de praktijk zonder afspraak
  • Wij willen u vriendelijk verzoeken een mondkapje te dragen binnen het gezondheidscentrum
  • Kom alleen of indien noodzakelijk met maximaal één begeleider/ouder naar het spreekuur. Onder noodzakelijk verstaan wij begeleiding van een minderjarige of een tolk om te vertalen

Dank voor uw medewerking.

nhg_logo_cymc

NHG praktijkaccreditatie

De praktijk draagt sinds 2012 dit keurmerk. Een NHG (Nederlands Huisartsgenootschap) accreditatie wordt jaarlijks uitgevoerd en door een onafhankelijke organisatie gedaan die de praktijk toetst op het gebied van geboden kwaliteit van zorg, praktijkvoering en of er gericht gewerkt wordt aan kwaliteitsverbetering. Ook de mening van de patiënt wordt daarin betrokken.   

Wie zijn wij?

Laatste gezondheidsnieuws

spiraal-speeltje