Huisartspraktijk
Baptiste

Welkom bij huisartspraktijk Baptiste

I.v.m de corona crisis willen wij u vragen:

  • Neem altijd eerst telefonisch contact op met de praktijk. Kom niet naar de praktijk zonder afspraak
  • Bij klachten van koorts, hoesten, keelpijn, verkoudheid kunt u alleen een afspraak maken via de doktersassistente op het luchtwegspreekuur.
  • Wij willen u vriendelijk verzoeken een mondkapje te dragen binnen het gezondheidscentrum.
  • Kom alleen of indien noodzakelijk met maximaal één begeleider naar het spreekuur. Onder noodzakelijk verstaan wij begeleiding van een minderjarige of een tolk om te vertalen

Voor ons team staat de persoonlijke aandacht en zorg voor onze patiënten voorop. Wij staan elke dag voor u klaar en proberen u zo snel en goed mogelijk te helpen.

Mede door onze kleine praktijk is dit ook mogelijk: de lijnen tussen de medewerkers binnen ons team en met andere hulpverleners daarbuiten (o.a. wijkverpleegkundige, thuiszorg, apotheker, fysiotherapeuten, podotherapeut, diëtist en verloskundige) zijn kort.

Wij streven naar een vertrouwd en vriendelijk contact met onze patiënten dat is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.

nhg_logo_cymc

NHG praktijkaccreditatie

De praktijk draagt sinds 2012 dit keurmerk. Een NHG (Nederlands Huisartsgenootschap) accreditatie wordt jaarlijks uitgevoerd en door een onafhankelijke organisatie gedaan die de praktijk toetst op het gebied van geboden kwaliteit van zorg, praktijkvoering en of er gericht gewerkt wordt aan kwaliteitsverbetering. Ook de mening van de patiënt wordt daarin betrokken.   

Wie zijn wij?

Laatste gezondheidsnieuws

spiraal-speeltje