Algemene informatie

Voor het spreekuur moet u altijd een afspraak maken. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen waarom u een afspraak wilt maken. Dit is om in te schatten hoe snel u gezien moet worden, hoeveel tijd u nodig heeft en of uw vraag misschien al telefonisch beantwoord kan worden. Een consult duurt 10 minuten. Heeft u meerdere klachten die u wil bespreken of heeft u om een andere reden meer tijd nodig?  Geef dit aan bij het maken van een afspraak, dan houden wij daar rekening mee in de agenda.

Spreekuren van de huisartsen:

Mw. Selles: maandag, woensdag en donderdag
Mw. Knol: dinsdag, donderdag en vrijdag
Mw. Alphenaar: woensdag en vrijdag
Mw. van den Heuvel: maandag, dinsdag en vrijdag

Telefonisch een afspraak maken

U kunt telefonisch een afspraak maken op werkdagen van 8.00-17.00. Onze assistenten zijn bereikbaar op nummer: 030-2642630, toets 1.

Online een afspraak maken

U kunt ook online aan afspraak maken bij uw eigen huisarts. Dit kunt u doen door middel van de knop hier onder.

Stel een vraag

Heeft u een vraag waarvoor u niet perse op het spreekuur hoeft te komen, kunt u door middel van de knop hieronder ook een vraag stellen aan uw huisarts of een andere medewerker van de onze praktijk. Het eConsult gebruikt u voor een korte medische vraag die niet urgent of spoedeisend is. U krijgt binnen 3 dagen bericht terug.

Huisbezoek aanvragen

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u thuis bezoeken. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar de praktijk te komen. Als u graag wil dat de huisarts dezelfde dag nog langs komt kunt u het beste zo vroeg mogelijk op de ochtend bellen. In overleg met de assistentes wordt dan gekeken of uw huisarts bij u langs komt

Telefonisch spreekuur

Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur. Hiervoor maakt u ook een afspraak. De huisarts belt u dan terug op het door u doorgegeven nummer.

Tijdig afzeggen van een afspraak

Indien het niet lukt om op de gemaakte afspraak bij de huisarts of praktijkondersteuner te komen, verzoeken wij u dit tijdig door te geven aan onze assistenten. Als u de afspraak niet afzegt kunt u een waarschuwing of een rekening krijgen. Deze rekening wordt niet vergoed door de verzekeraar.