WAT IS BELANGRIJK VOOR U:

  • Volgt u de algemene adviezen vanuit de overheid en de GGD om besmettingskans van uzelf en anderen zo klein mogelijk te maken
  • Als u klachten van verkoudheid of griep heeft blijft u thuis en laat u zich testen. U neemt alleen contact op met ons als u ernstig ziek wordt, zoals bij benauwdheid of een uitgeput gevoel, of als u vragen heeft.
  • Als u denkt dat u besmettelijk bent (koorts, hoesten, keelklachten) mag u niet naar de praktijk komen, maar neemt u altijd telefonisch contact met ons op. De assistente of huisarts schat via de telefoon in of u gezien moet worden of dat we u adviezen kunnen geven.
  • LET OP: Als u een afspraak heeft op het luchtweg-spreekuur omdat u (mogelijk) Covid heeft, dan wacht u in de buitenlucht tot u opgehaald wordt door de dokter. Dan pas mag u het gebouw binnenkomen (bij de zij-ingang bij de fysiotherapeut)

COVID-VACCINATIES

De huisartsen spelen op dit moment geen rol meer in de vaccinatiecampagne van de overheid. Vaccinaties worden alleen door de GGD gedaan. Mocht u niet in staat zijn om naar de GGD te gaan voor een vaccinaties, dan kunt u wel de praktijk bellen. Wij kunnen dan aan de GGD doorgeven dat u thuis gevaccineerd moet worden.

INFORMATIE EN TELEFOONNUMMERS:

  1. www.thuisarts.nl
  2. www.pharos/coronavirus/ informatie o.a. in het Arabisch/Turks/Engels/Spaans/Pools
  3. https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19
  4. Afspraak maken voor een coronatest: online op coronatest.nl of bel 0800-1202 of 030-6305400